A LIKEaBIKE fabiciklik főoldala KOKUA a futóbicikli gyártó A Spiel Gut minősítésről Fa furóbicikli, gyermekbicikli galéria A LIKEaBIKE fa tanulóbicikli megrendelése Általános Szerződési Feltételek A LIKEaBIKE futóbicikli képviseletei A fa futóbicikli forgalmazó elérhetőségei
Üdvözöljük a fa futóbicikli webáruházban!

Kapható a Jumper futóbicikli (sokak szerint a világon a legjobb) modell egyszerűbb változata, a LIKEaBIKE Hardy és Rosalie...
 

 
A Hardy és Rosalie részletes bemutatása »
Kényelem és biztonság a LIKEaBIKE-tól
 
A pedál nélküli futóbicikli sorozat legnépszerűbb tagja.
 
A Mountain fabicikli részletes bemutatása »

 
A LIKEaBIKE legkönnyebb gyerekbicikli modellje.
 
A Spoky fabicikli részletes bemutatása »

 
LIKEaBIKE terepre.
 
Mélyen barázdált kerékkel szerelt gyerekbicikli, nehezebb terepviszonyokra.
 
A Forest fabicikli részletes bemutatása »

 
Új design a LIKEaBIKE-tól.
 
A pedál nélküli bicikli AL 7500 aluminiumból készül, roppant erős stabilitással.
 
A Jumper futóbicikli részletes bemutatása »

 
A legkisebb modell a LIKEaBIKE-tól.
 
A pedál nélküli bicikli már 2 éves kortól elérhető a Mini modellel.
 
A Mini fabicikli részletes bemutatása »

 
A legnagyobb modell a LIKEaBIKE-tól.
 
A pedál nélküli bicikli impozáns méretű modellje a nagyobbak örömére is.
 
A Maxi fabicikli részletes bemutatása »

 
A pedálos modell a LIKEaBIKE-tól.
 
A fa futóbicikli után, itt a pedálos, aluminium vázas masszív gyerekbicikli modell.
 
A LIKEtoBIKE gyerekbicikli részletes bemutatása »

 
Gyári fabicikli tartozékok a LIKEaBIKE-tól.
 
A fa futóbicikli modellek tartozékai a kormánykosártól az utánfutóig.
 
A fabicikli tartozékok részletes bemutatása »

Néhány alap információ: a futóbicikli mint gyerekbicikli.
 
Gyermekének legkedvesebb játéka az ő első járműve lesz. Ajándékozzon gyermekének- akár kislány vagy kisfiú- egy szelet újvilágot, az önállóan utazás felfedezését. A felfedezés érzését, az első mobilitás átélésének örömét.
 
Milyen idős korban kezdhető el a gyerekbicikli használat?
 
A LIKEaBIKE gyerekbicikli tökéletesen igazodik a gyermek természetes mozgásigényéhez. A fa gyerekbicikli, mint tanulóbicikli már a gyermek második életévtől használható. Elsősorban a pedál nélküli bicikli modelleket javasoljuk kezdetben. Ezek az ún. futóbicikli modellek. Létezik fa futóbicikli és fém futóbicikli modell is.
 
A fa futóbicikli modelljeink:
 
Mountain gyerekbicikli
Spoky gyerekbicikli
Forest gyerekbicikli
Mini gyerekbicikli
Maxi gyerekbicikli

 
A fém futóbicikli modelljeink:
 
Jumper gyerekbicikli
 
Miben segít a gyerekbicikli, milyen készségeket fejleszt?
 
Elsősorban az egyensúlyérzék, a koordináció, a kéz ill. láb munkájának összehangolása, az óvatosság, elővigyázatosság, ill. az ügyesség lesz játékosan gyakorolva. A LIKEaBIKE gyerekbicikli robusztus és masszív konstrukciója garantálja a hosszúéletűséget, ami az olcsó műanyag játékokkal nem érhető el. A tanulóbicikli így lesz elnyűhetetlen játékszer.
 
Mitől minőségi a LIKEaBIKE gyerekbicikli?
 
A fa- ill. minőségi aluminium váz, a nemesacél csavarok, nemesacél felnik, küllők, a felfújható gumikerekek stb., egyszóval minden alkatrész a LIKEaBIKE gyerekbicikli anyagminőséget támasztja alá. Azt a minőséget, amely a LIKEaBIKE gyerekbicikli modelleket az olcsótermék kategóriából kiemeli és attól megkülönbözteti. Az olcsó terméktől, amely talán az első hónapokban hasonló használati élményt kínálhat, de rövid időn belül sokszor gondot okoz. Ez soha nem történik meg a LIKEaBIKE gyerkbicikli modellekkel.
 
A minőségi alapanyagok mellett nagyon fontos kritériumoknak kell megfelelnie egy gyermekjátéknak. A KOKUA cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekbicikli és összes tartozéka megfeleljen a SPIEL GUT minősítésnek. Az általunk forgalmazott összes termék a Spiel Gut minőségi pecséttel van ellátva, amelyet a gyermekjáték és gyermekjátékszer minőségvédelmi szervezete állít ki Németországban.
 
Hogyan lesz egy gyerekbicikli tanulóbicikli - hogyan tanul meg biciklizni a gyermek?
 
A LIKEaBIKE futóbicikli egy kivételes játékjármű. Ez lehet gyermeke első tapasztalata a kétkeréken való utazásról. A gyermek első biciklis próbálkozása hasonló a hintalovazáshoz. A gyerekbicikli ülésével való ismerkedés után óvatosan elkezd előre haladni. Láthatóan egyre biztosabban löki majd magát a lábaival. Ha esetleg a gyerekbicikli eldőlne és gyermeke elvesztené egyensúlyát, bármikor visszanyerheti biztonságát, mivel a lába a talajjal folyamatosan kapcsolatban van. Mivel a pedál nélküli bicikli esetén nem kell levennie a lábát a pedálról és azután letenni a földre, sokkal gyorsabban támaszt a láb. A sorozatos sikerélménytől felbátorodva pár nap múlva rutinosan fog futóbiciklizni és a járgányt egyre biztosabban uralja. A legfontosabb ezekben a biciklizős próbálkozásokban mégis az, hogy a kezdetektől a gyermeknek az az érzése van, hogy teljesen önállóan kétkeréken tud utazni.
 
A pedálos bicikli - váltás a legtermészetesebb módon
 
Ha majd később gyermeke "valódi", akár pótkerék nélküli kétkerekű gyerekbicikli modellt kap, habozás nélkül fog rá felszállni és elindulni, és ez lesz a legtermészetesebb dolog a világon. A tanulóbicikli a sok-sok játékon és örömön túl megtanítja és egyúttal felkészíti a gyermeket a következő lépcsőfok zökkenőmentes eléréséhez: a pedálos gyerekbicikli használatához.
 
A pedálos bicikli esetén is válassza a minőségi terméket: a LIKEtoBIKE gyerekbicikli modellünket!