A LIKEaBIKE fabiciklik főoldala KOKUA a futóbicikli gyártó A Spiel Gut minősítésről Fa furóbicikli, gyermekbicikli galéria A LIKEaBIKE fa tanulóbicikli megrendelése Általános Szerződési Feltételek A LIKEaBIKE futóbicikli képviseletei A fa futóbicikli forgalmazó elérhetőségei

Tisztelt Látogató!

Cégünk webáruházában az alábbi módon vásárolhat be:

1. Vásárlás, utánvételes fizetéssel:
Az aktuális terméknél, melyet szeretne megvásárolni, vételár alatt, kattintson a bevásárló kocsi szimbólumra. Ezután töltse ki a címét, számlázási címet, és elérhetőségét tartalmazó űrlapot, és küldje el rendelését, a lap alján található "üzenet küldése" ikonra kattintva. Amennyiben szeretne egyéb tartozékokat, kiegészítőket is vásárolni, azt megteheti az űrlap kitöltésekor, az "egyéb kérések" rovatba leírva.

A Metector Kft. - raktárkészlet szerint - a reggel 9 óráig beérkezett rendeléseket, a következő munkanapon a DPD futárszolgálattal kiszállíttatja Önnek, melynek bruttó díja 1.900,-Ft, utánvétellel, amikor a csomag átvételekor egyenlítheti ki a vételárat a futárnak.

Minden megrendelést cégünk e-mailben a vásárló részére visszaigazol.
Amennyiben Ön nincs megelégedve a vásárolt termékkel, annak árát cégünk a kiszállítási díj kivételével visszafizeti Önnek, miután a termék sértetlen, eredeti állapotban visszaérkezett hozzánk. /A megrendeléssel és szerződéskötéssel kapcsolatos bővebb információkról az "Általános szerződési feltételek" menüpontunkban olvashat./


2. Vásárlás, utalásos fizetéssel
Az aktuális terméknél, melyet szeretne megvásárolni, a vételár alatt, kattintson a bevásárló kocsi szimbólumra. Ezután töltse ki a címét, számlázási címet, és elérhetőségét tartalmazó űrlapot, ezt követően a rendelési adatok kitöltésénél megjelenő "egyéb kérések" rublikába írja be, hogy átutalással szeretne fizetni, és küldje el rendelését, a lap alján található "üzenet elküldése" ikonra kattintva.
Amennyiben szeretne egyéb tartozékokat, kiegészítőket is vásárolni, azt megteheti az űrlap kitöltésekor, az "egyéb kérések" rovatba leírva.
A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk Önnek, mely tartalmazni fogja banki adatainkat, a rendeléséhez tartozó referenciaszámot, melyek alapján utalhatja a vételárat cégünknek.
Az utalt összeg jóváíródása napján indítjuk DPD futárszolgálattal rendelését (raktárkészlet szerint), melyet a következő munkanapon vehet át, a megadott kiszállítási címen.
/A megrendeléssel és szerződéskötéssel kapcsolatos bővebb információkról az "Általános szerződési feltételek" menüpontunkban olvashat./

Amennyiben Önnek további kérdése merülne fel a rendeléssel, vagy a kiszállítással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

e-mail: info@likeabike.hu
Mobiltelefon: +36 30/439-7649 (hétfőtől péntekig 08-17 óra között)
Telefon: +36 87/435-063 (hétfőtől péntekig 08-17 óra között)