A LIKEaBIKE fabiciklik főoldala KOKUA a futóbicikli gyártó A Spiel Gut minősítésről Fa furóbicikli, gyermekbicikli galéria A LIKEaBIKE fa tanulóbicikli megrendelése Általános Szerződési Feltételek A LIKEaBIKE futóbicikli képviseletei A fa futóbicikli forgalmazó elérhetőségei

A futóbicikli minősítései: CE, DIN EN 71 (gyermekjáték biztonság)

Mountain fabicikli- a fabicikli rétegelt nyárfalemezbol készült futóbicikli
- a futóbicikli tökéletes futást biztosítja a golyóscsapágyas kerék, az alumínium abroncs, "12.5"-es levegővel felfújt gumi
- a pedál nélküli bicikli üléskárpitozása biztosítja a komfortos utazás élményét
- a villába ágyazott filcanyag bezárja a hasadékot a villa keretében, ezáltal megvédi a gyermek ujjait a becsípődéstől és a kormányütés is korlátozódik
- a tanuló bicikli ülésmagassága 4 fokozatban állítható: 33/36/39/42cm
- az üléshuzat robusztos farmeranyag, amely mosható és kívánságra bőrből is választható
- fakorong lemez keréktárcsa
- a Mountain választható az alaptípuson kívül mini/midi/maxi és wing modellként is
- a gyermekbicikli fafelülete lakkozott
- biztonsági kormánymarkolat
- beépített hátsó sárvédő
- súly:3500 gramm
- garancia: 2év

Ár: 63 900 Ft


(áraink a 27%-os ÁFA-t tartalmazzák)A vásárlás gombra történő kattintás a megrendelést véglegesíti, ami a vevő részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.


*A kerékpárok, választható színű kormánymarkolattal és üléshuzattal szállíthatók. Bővebben, a tartozékok menüpontban. (A vételár tartalmazza mindkettőt)
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása
Mountain fabicikli nagyítása

Mountain fabicikli
Mountain fabicikli

Alaptípus: 63 900 Ft
Mini: 63 900 FtMountain fabicikli

Alaptípus:

A honlapon szereplő képek az alaptípusokról készültek (normál méret), amely általánosan megfelel a 3-5 év közti átlagos magasságú gyermekek részére.

Mini: A legkisebbeknek

A LIKEaBIKE mini legfőbb megkülönböztető jegye az "S" formájú váz, ezáltal az ülésmagasság 7cm-rel alacsonyabbra sűlyed (tehát az állíthatóság 25-34cm).
A mountain a spoky és a forest altípusaként választható az adott típus fő jellemzőivel (pl. ha spoky mini-t választ, akkor az "S" formájú vázat kapja fémküllős kerekekkel).
- 2 éves kortól ajánljuk. Itt a süllyed szó sűlyed-nek van írva.légyszi javítsd ki szöveg az alaptípushouz. A honlapon szereplő képek az alaptípusokról készültek (normál méret), amely általánosan megfelel a 3-5 év közti átlagos magasságú gyermekek részére.
Súlya 3500 gramm.

Midi: A nagyobbaknak

A LIKEaBIKE midi a nagyobbacska gyermekeknek készül. Ha a nagyobbak még szeretnének LIKEaBIKE-ozni, ez a megfelelő választás nekik.
Az ülésmagasság 5 fokozatban állítható 44-56 cm-ig. A váz főeleme enyhén hajlított és hosszabb az alaptípusénál, ezáltal megnőnek a kerékpár méretei. A mountain és a spoky modell vásárolható ebben a kivitelben, a fő modell jegyeivel (pl. a mountain midi típus a midi nagyságait hordozza fakoronglapos kerékkel).
Súlya 4200 gramm.

Maxi:A legnagyobbaknak

Csak a mountain alapmodell rendelhető maxi változatban!
Mégnagyobb a LIKEaBIKE, egy 7 fokozatban állítható ülésmagassággal, 47- 65cm-ig. A kerekei "16"-os méretűek, de igény szerint rendelhető BIG APPLE gumival is. A maxi egyéb jellmezői megegyeznek az alaptípus mountain paramétereivel.
A LIKEaBIKE maxi alkalmas olyan gyerekeknek vagy fiataloknak is, akik valamely okból pl. egy betegség vagy egyéb akadályozás miatt nem képesek kerékpározni.
Súlya 6200 gramm.


Mountain fabicikli Mountain fabicikli