A LIKEaBIKE fabiciklik főoldala KOKUA a futóbicikli gyártó A Spiel Gut minősítésről Fa furóbicikli, gyermekbicikli galéria A LIKEaBIKE fa tanulóbicikli megrendelése Általános Szerződési Feltételek A LIKEaBIKE futóbicikli képviseletei A fa futóbicikli forgalmazó elérhetőségei

Gyermekének legkedvesebb játéka az ő első járműve lesz. Ajándékozzon gyermekének- akár kislány vagy kisfiú- egy szelet újvilágot, az önállóan utazás felfedezését. A felfedezés érzését, az első mobilitás átélésének örömét. A LIKEaBIKE tökéletesen igazodik a gyermek természetes mozgásigényéhez a második életévtől. Koordináció, óvatosság, elővigyázatosság, ügyesség lesz játékosan gyakorolva. A robusztus konstrukció garantálja a hosszúéletűséget, ami az olcsó műanyag játékokkal nem elérhető. Faváz, nemesacél csavarok, gumikerekek stb, minden LIKEaBIKE-os anyag a minőséget támasztja alá, a minőséget amely a LIKEaBIKE-ot az olcsótermék kategóriából kiemeli és attól megkülönbözteti. Az olcsó terméktől, amely talán az első hónapokban hasonló használatot kínál, de rövid időn belül sokszor gondot okoz. Ez soha nem történik meg a LIKEaBIKE-kal.

A LIKEaBIKE egy kivételes játékjármű. Ez lehet gyermeke első tapasztalata a kétkeréken való utazásról. A gyermek első biciklis próbálozása hasonló a hintalovazáshoz. Az üléssel való ismerkedés után óvatosan elkezd előre haladni. Láthatóan egyre biztosabban löki magát a lábaival. Ha esetleg a bicikli eldőlne és gyermeke elvesztené egyensúlyát, bármikor visszanyerheti biztonságát, mivel a lába a talajjal folyamatosan kapcsolatban van. A sorozatos sikerélménytől felbátorodva pár nap múlva rutinosan fog futóbiciklizni és a járgányt biztosan uralni. A legfontosabb ezekben a biciklizős próbálozásokban mégis az, hogy a kezdetektől a gyermeknek az az érzése van, hogy teljesen önállóan kétkeréken utazni tud.
Végezetül:
Ha majd később gyermeke "valódi", akár pótkerék nélküli biciklit kap, habozás nélkül fog rá felszállni és elindulni, és ez lesz a legtermészetesebb dolog a világon.